fbpx

Ditt företag är inbjudet till Mindtemp!

Behöver ni ett verktyg för att analysera och förbättra hälsan hos personalen på ert företag? Nu kan ni prova på den unika hälsoappen Mindtemp utan kostnad. Genom att låta personalen delta i vår fyra veckors aprilstudie med appen får ni både fortsätta använda den gratis i ett år samtidigt som ni gör mig som student och hälsoforskningen en stor tjänst.

I Mindtemp får man bland annat svara på hälsofrågor inom olika områden som sömn, fysisk aktivitet och emotionell förmåga varannan dag. Utifrån svaren får användaren tips om hur hen kan förbättra sin hälsa.

Ni på ledningsnivå kommer i sin tur att kunna följa hälsoutvecklingen på gruppnivå och får därmed hjälp att identifiera problem och arbeta proaktivt för att skapa ett bättre välmående för gruppen.

Vi önskar er varmt välkomna! Det enda ni behöver göra är att svara på inbjudan så skickar vi en mail-inbjudan som ni i sin tur kan vidarebefodra till personalen. Personalen kan ladda ner appen på önskad telefon.

Mer om studien och hälsoappen kan du läsa nedan.

Genom att skicka förmuläret accepterar du vår integritetspolicy.

Vad är Mindtemp

Mindtemp är en hälsoapp som ger dig självinsikt om din hälsa. Genom att svara på frågor varannan dag så kan du följa din hälsa över tid och få tips om hur du kan förbättra den. Du kan också få hjälp att träna in en vana, t.ex. att gå dagliga promenader eller ta vilopauser. Det som är unikt med appen är att den tittar på flera olika hälsoaspekter som sömn och vila, välmående, fysisk aktivitet, motivation och emotionell förmåga. Hälsofrågorna som ställs grundar sig på validerade skattningsskalor som finns i litteraturen.

Om du jobbar på ett företag kommer chefer och ledning att kunna följa hälsoutvecklingen på gruppnivå utan att se data från någon enskild individ. Statistiken hjälper dem att identifiera problem och arbeta proaktivt för att skapa ett bättre välmående för er som personal.

Mer om appen kan du läsa här.

Bidra till viktig forskning om hälsa

I april kommer vi att utföra en studie där vi jämför två olika versioner av appen. Där kommer du att få använda appen i fyra månader och sen utvärdera din upplevelse i en kort enkät. Anonym data om din användarfrekvens och progression ommer också att analyseras. Målet med studien är att se vad som kan engagera dig som användare att fortsätta följa upp om din hälsa i appen. Du kan när som helst välja att avsluta din medverkan till studien.

Vad du får tillbaka

Genom att delta får du testa en spännande hälsoapp som förhoppningsvis gör att du får mer självinsikt om din hälsa och råd om hur du kan förbättra den. Du kan också känna dig stolt över att bidra till viktig forskning kring engagemang för hälsa.

GDPR

Vi följer GDPR och det är bara du som ser din egen information, läs mer här. Vi använder endast aggregerad och avidentifierad data för statistisk analys och du kan när som helst avsluta och be oss ta bort all din data.

Mind your health

Erik Nästesjö Todd

Studerande på BTH tekniska högskola
0735- 71 18 06
eriknastesjo@hotmail.com

Mindtemps kunder får, förutom förebyggande stresshantering, stöd för kontinuerligt förbättringsarbete, vilket leder till ökad kvalitet och hållbarhet.
Mindtemp
hello@mindtemp.com

Ladda ner appen

Ladda ner Mindtemp i Google play
Ladda ner Mindtemp på App Store

Håll mig uppdaterad

Skriv in din email nedan om du vill du hålla dig uppdaterad inom analytisk HR, positiv psykologi eller biohackning för en smartare och hållbar hälsa och organisation. Vi spammar inte och delar inte data med tredje part. När du skriver in ditt namn godkänner du Mindtemps allmänna villkor.

Genom att skicka förmuläret accepterar du var integritetspolicy
©2023 mindtemp AB all rights reserved

Lösningar

Sidor

Språk

Mindtemp