Mindtemp söker grafiker & kommunikatör

October 22, 2021
En smartare medarbetarundersökning

Mindtemp söker en duktig grafiker & kommunikatör som ska hjälpa oss skapa animationer i Doodly (eller liknande verktyg).

Mindtemp är en smartare medarbetarundersökning för proaktiv hälsa, psykologisk trygghet och effektiva team – Vår vision är att förhindra utbrändhet.

Mindtemp kombinerar smart teknik med psykologisk forskning och fungerar som en digital hälsocoach för användaren. Samtidigt ger vi kunden (företag & organisationer) avancerad analys kring orsak – verkan som ger kunden möjlighet att arbete förebyggande och kostnadseffektivt.

Detta vill vi visualisera på ett enkelt sätt till både kund och användare.

Är du duktig kommunikatör, vet hur man använder Doodly (eller liknande lösningar), intresserad av beteendevetenskap / psykologi och tycker detta låter spännande, maila hello@mindtemp.com med en kort beskrivning av dig och länk till din portfölj.

Do good – Feel good

Var det här inlägget intressant och användbart? Dela med vänner!
Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook

Menu

Denna webbplats använder cookies för att förbättra användarupplevelsen och för att analysera prestanda och trafik på webbplatsen. Vi delar också information om användningen av vår webbplats med våra sociala media- och analyspartners.